The Ground Beneath My Feet online subtitrat

0
200

The Ground Beneath My Feet online subtitrat. Lola este o consultantă cu tactici agresive și o slujbă care îi consumă tot timpul. Rutina ei include seri petrecute la birou, cine cu clienții la restaurante de lux și puține ore de somn în camere sterile de hotel. Apropiindu-se de vârsta de 30 de ani, Lola este frumoasă, merge la sală și are o carieră de succes. Lola se ocupă de viața ei personală cu aceeași eficiență nemiloasă pe care o are la muncă. Ea își ține secretă relația cu șefa ei, Elise, și nu a spus nimănui că are o soră mai mare, Conny, care are o boală mentală. Dar când află că sora ei a încercat să se sinucidă, secretele Lolei amenință să iasă la iveală. Pe măsură ce încearcă să facă ce este mai bine pentru Conny fără să-și pună în pericol toată munca, realitatea ei începe să se destrame.

Lola controls her personal life with the same ruthless efficiency she uses to optimize profits in her job as a business consultant. But when a tragic event forces the past back into her life, Lola’s grip on reality seems to slips away.

Server 1

Server 2

Filmul The Ground Beneath My Feet (2019), se lanseaza in 15 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul The Ground Beneath My Feet online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here