The Goldfinch online subtitrat

1
1986

The Goldfinch online subtitrat. Warner Bros. Pictures și Amazon Studios prezintă filmul „The Goldfinch: Iluzia Libertății”, o ecranizare a romanului best-seller „Sticletele” scris de Donna Tartt care a câștigat premiul Pulitzer și medalia de excelență Andrew Carnegie pentru ficțiune. Theodore „Theo” Decker avea 13 ani când mama lui a pierit în urma unui atentat cu bombă din Muzeul de Artă Metropolitan. Tragedia a schimbat complet cursul vieţii sale și l-a trimis pe un drum încărcat cu durere și vinovăție, redescoperire, căință și chiar iubire. Prin toate acestea, de-a lungul anilor, a păstrat o singură speranță tangibilă și anume un tablou uimitor cu o pasăre legată de cușca sa, capodopera „Sticletele”. Un băiat din New York este preluat de o familie bogată din Estul Upper Side, după ce mama sa este ucisă într-un bombardament la Muzeul de Artă Metropolitană. The Goldfinch online subtitrat

A boy in New York is taken in by a wealthy Upper East Side family after his mother is killed in a bombing at the Metropolitan Museum of Art. 13-year-old New Yorker Theo Decker’s life is turned upside-down when his mother is killed in a terrorist attack at the Metropolitan Museum of Art. Confused in the rubble of the tragedy, he steals a priceless piece of art known as The Goldfinch.

Filmul The Goldfinch (2019), se lanseaza in 17 iulie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul The Goldfinch online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here