Terminator: Dark Fate online subtitrat

0
2431

Terminator: Dark Fate online subtitrat. Întoarsă de departe, Sarah Conner face echipă cu câţiva agenţi pentru a lupta împotriva lui T-1000. Știm deja că acţiunea filmului Terminator: Dark Fate (2019) online subtitrat are loc în Mexico City, timpul prezent, protagonista fiind o femeie pe nume Dani Ramos (Reyes), pe urmele căreia se află un nou Terminator (Gabriel Luna), venit din viitor. Primul Terminator (Arnold Schwarzenegger) şi Linda Hamilton sunt la rândul lor implicaţi. Personajul lui Mackenzie Davis, Grace, are cicatrici cu un contur suspect de simetric. Dacă nu este om, Grace ar putea fi două lucruri: fie un cyborg – om cu elemente robotice, fie un Terminator (un robot cu un înveliș exterior de ţesuturi umane). Terminator: Dark Fate online subtitrat

Terminatorii, de altfel omniprezenţi în seria Terminator, au eclipsat cyborgii care au avut şi ei un rol în serie, dar mic. Terminator Salvation a prezentat modelul T-H „hibrid” între oameni şi Terminatori, mai precis oameni modificaţi cu părţi bionice. În film, Marcus Wright (Sam Worthington) este un criminal condamnat din lumea pre-apocaliptică, unul care este acceptat în „Proiectul Angel”, ce îl transformă într-o fiinţă jumătate om-jumătate robot. Cicatricile lui Grace par să vină de la o operaţie asemănătoare. Trailer-ul recent lansat al lui Terminator: Dark Fate a arătat fanilor seriei că noul film are destul de multe în comun cu primele două din serie. Într-un interviu preluat de theplaylist.net, James Cameron a confirmat că Dark Fate va avea un rating nerecomandat minorilor (în sistemul de clasificare american, rating-ul R înseamnă că cei sub 17 ani pot vedea filmul doar însoțiți de un adult). Terminator: Dark Fate online subtitrat

Iată ce a spus Cameron despre noul Terminator, la care este scenarist și producător: „Cred că ceea ce face filmul să poată fi considerat un sequel direct la T1 și T2 are legătură atât cu tonul, cât și cu povestea acestuia; este nerecomandat minorilor, este dur și hotărât, este rapid, intens, linear. Totul se petrece în 36 de ore. Nu este ca una dintre acele povești grandioase, complexe. Este doar foarte concentrat pe protagoniști; totul se petrece acum, în prezent și este ca o cursă ultra rapidă dintr-un parc de distracții”. Apropierea de primele două filme din serie este dată și de revenirea a două figuri-cheie: Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, care reia lupta împotriva cyborgilor drept Sarah Connor.„Sarah a devenit un vânător de Terminatori. Nu așteaptă să le fie victimă, îi vânează ea. A descoperit un mod de a se mișca prin timp și acum doar apare și îi arucă în aer. E simplu. Va fi un film de rating R, vă spun sigur”, a explicat Cameron.

Sarah Connor and a hybrid cyborg human must protect a young girl from a newly modified liquid Terminator from the future. More than two decades after the events of Terminator 2: Judgment Day, Sarah Connor sets out to protect a young woman named Dani Ramos and her friends, as a liquid metal Terminator, sent from the future, attempts to terminate them.

Server 1

Server 2

Filmul Terminator: Dark Fate (2019), se lanseaza in 19 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Terminator: Dark Fate online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here