Raoul Taburin online subtitrat

0
716

Raoul Taburin online subtitrat. Raoul Taburin este un specialist în repararea bicicletelor și un adevărat expert în domeniu. Folosindu-și auzul, el poate depista orice defecțiune a unei biciclete. Dar Raoul ascunde un secret care îl bântuie: în ciuda experienței sale în mecanica bicicletelor, Raoul nu-și poate ține echilibrul pe două roți. Filmul este o adaptare după benzile desenate realizate de Jean-Jacques Sempé. Raoul Taburin online subtitrat

Raoul Taburin este povestea unui băiețel care a crescut fără să știe cum să meargă cu bicicleta. Povestea unei imense neînțelegeri trăite ca un blestem. Un impostor în ciuda sa. Raoul este un mecanic foarte experimentat in repararea de bicicleta. Acesta, folosindu-si numai si numai auzul poate depista orice problema ar avea o bicicleta. Dar, are si o mica mare problema ce-l bantuie de cam mult timp, si aceea ca, in ciuda experientei sale in mecanica bicicletelor, el nu isi mai poate tine echilibrul pe o bicicleta cu doua roti, nestiind de ce. Acest film de comedie este mai mult o realizare cinematografica a benzilor desenate create de catre Jean Jacques Sempe.

Raoul Taburin is the story of a little boy who has grown up without knowing how to ride a bike. The story of an immense misunderstanding lived as a curse. An impostor despite himself.

Server 1

Filmul Raoul Taburin (2019), se lanseaza in 19 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Raoul Taburin online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here