La Gomera online subtitrat

0
500

La Gomera online subtitrat. Cristi, un polițist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia, ajunge în insula La Gomera, în Spania, pentru a învăța „El Silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat îl va ajuta să-l elibereze pe Zsolt, un traficant aflat în arest la București, și singurul din bandă care știe unde sunt ascunși banii. „În urmă cu câțiva ani am urmărit un documentar despre „El Silbo”. Acest limbaj fascinant, aflat pe cale de dispariție, redescoperit și folosit din nou pe insula La Gomera, m-a inspirat și motivat să scriu această poveste”, declară regizorul. La Gomera online subtitrat

Un polițist care intenționa să elibereze un om de afaceri strâmb de o închisoare pe Gomera, o insulă din Canare. Cu toate acestea, el trebuie să învețe mai întâi dialectul local dificil, o limbă care include șuierarea și scuipa.

A policeman intent on freeing a crooked businessman from a prison on Gomera, an island in the Canaries. However, he must first learn the difficult local dialect, a language which includes hissing and spitting.

Filmul La Gomera (2019), se lanseaza in 27 iulie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul La Gomera online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here