It Chapter Two online subtitrat

0
3088

It Chapter Two online subtitrat. Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început. Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente. It Chapter Two online subtitrat

Clubul pierzatorilor a crescut si s-a mutat, pana cand un apel telefonic i-a devastat pe toti si ii face sa se reuneasca. Impreuna ca adulti, dupa aproape 30 de ani dupa evenimentele care i-au ingrozit din primul film. 27 de ani mai târziu, Clubul Losers a crescut și sa mutat departe, până când un apel telefonic devastat le aduce înapoi.

In the summer of 1989, a group of bullied kids band together to destroy a shape-shifting monster, which disguises itself as a clown and preys on the children of Derry, their small Maine town. In the Town of Derry, the local kids are disappearing one by one. In a place known as ‘The Barrens’, a group of seven kids are united by their horrifying and strange encounters with an evil clown and their determination to kill It. Twenty-seven years after their first encounter with the terrifying Pennywise, the Losers Club have grown up and moved away, until a devastating phone call brings them back.

Server 1

Server 2

Filmul It Chapter Two (2019), se lanseaza in 27 iulie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul It Chapter Two online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here