Hustlers online subtitrat

4
25835

Hustlers online subtitrat. Inspirată dintr-un articol publicat în revista New York Magazine care a devenit viral în 2016, acțiunea filmului Hustlers urmărește un grup de foste stripperițe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe, își jefuiesc foștii clienți. Jennifer Lopez, Constance Wu, Cardi B și Lizzo joacă rolul unor unor dansatoare dintr-un club de strip-tease în filmul Hustler, regizat de Lorene Scafaria și produs de Will Ferrell și Adam Mckay. Hustler are la bază povestea reală: câteva foste angajate ale unui club de striptease încearcă să-și păcălească clienții de pe Wall Street. Pe 17 iulie a apărut primul trailer al filmului. În imagini apare Jennifer Lopez în timp ce dansează la bară. Hustlers online subtitrat

Filmul va avea premiera în septembrie, dar a apărut primul trailer, care începe cu personajul lui J-LO demonstrându-și talentele de dansatoare la bară. Filmul este bazat pe o poveste adevărată, despre un grup de dansatoare care au fost arestate după ce, ani de zile, au furat de la clienții lor avuți. Îi drogau și le goleau cardurile. Povestea a devenit cunoscută printr-un amplu articol din New York Magazine, în 2015, iar autoarea este interpretată in film de Julia Stiles. Jennifer Lopez este Ramona, o stripperiță veterană, care pune la cale escrocheria împreună cu Destiny, o mamă singură care face striptease pentru a-și întreține familia.

Inspired by the viral New York Magazine article, Hustlers follows a crew of savvy former strip club employees who band together to turn the tables on their Wall Street clients.

Server 1

Server 2

Filmul Hustlers (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de comedie. Vizioneaza film-ul Hustlers online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here