Hermitage: The Power of Art online subtitrat

0
209

Hermitage: The Power of Art online subtitrat. Produs în colaborare cu Muzeul din Sankt Petersburg care dă și numele documentarului, Hermitage: The Power of Art prezintă poveștile și evenimentele care s-au petrecut pe coridoarele muzeului și pe străzile orașului: de la înființarea sa de către Petru cel Mare la splendoarea din timpul Ecaterinei cea Mare, de la triumful lui Alexandru I împotriva lui Napoleon, la revoluția din 1917 și până în prezent. Imaginile spectaculoase îi vor conduce pe spectatori prin interiorul magnific al Muzeului și Palatului de Iarnă, la Teatru, la Logiile lui Rafael, la galeria cu portretele eroilor războiului din 1812. În interiorul muzeului Hermitage, grandoarea artei europene poate fi trasată, de la Leonardo la Rafael, de la Van Eyck la Rubens, la Tițian și Rembrandt, în timp ce în afara zidurilor, istoria se înfiripă prin locuri pline de amintiri. Dar legenda Sankt Petersburg-ului este transmisă și prin poeme, povești și romane care i-au portretizat farmecul de-a lungul secolelor. Hermitage: The Power of Art online subtitrat

Pentru a evidenția dezvoltarea urbană și arhitecturală a orașului, St. Petersburg va fi prezentat în rolul său din timpul zilei, precum și în splendoarea din timpul nopții, cu Bulevardul Neva, peisajul de la malul apei, podurile, complexul Hermitage, Călărețul de Bronz, statuile lui Pușkin, Ecaterina cea Mare, Gogol, cu vilele de pe malul canalelor, cu muzica și opera marilor arhitecți italieni, precum Trezzini, Rastrelli și Quarenghi, care au desenat conturul orizontului. Toni Servillo (câștigător a 3 premii Efa) ne va conduce în această călătorie prin unul dintre cele mai iubite și vizitate muzee ale lumii în magicul Sankt Petersburg.

Hermitage Revealed A Margy Kinmonth Film ‘Hermitage Revealed’ vividly brings to life the human stories behind one of the world’s greatest art collections in its 250th anniversary year, 2014. The State Hermitage Museum in St. Petersburg is one of the largest and most visited museums in the world, holding over 3 million treasures and world class masterpieces in stunning architectural settings. To celebrate its 250th anniversary in 2014, Margy Kinmonth’s film reveals the remarkable stories that have shaped the Hermitage’s 250 year journey from Imperial Palace to State Museum.

Filmul Hermitage: The Power of Art (2019), se lanseaza in 28 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Hermitage: The Power of Art online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here