Crawl online subtitrat

0
200
Loading...

Crawl online subtitrat. O tânără, fostă înotătoare de performanță, se întoarce în orașul natal care urma să fie lovit de un uragan de categoria 5. Exact când ajunge la casa tatălui ei, se dezlănțuie iadul: tatăl nu e de găsit nicăieri, iar ea va trebui să înfrunte ape care ucid și prin forța cu care năvălesc în oraș, dar și prin creaturile care invadează orașul, și intră în casele inundate, aligatori fioroși în căutare de pradă. E timpul ca fosta înotătoare să-și pună abilitățile la încercare, dacă vrea să-și salveze tatăl prins sub ape, dar și propria viață. Crawl online subtitrat

O tânără, în timp ce încearcă să-și salveze tatăl în timpul unui uragan de categoria 5, se află prinsă într-o casă inundată și trebuie să lupte pentru viața ei împotriva aligatorilor. Atunci când un uragan imens de categoria 5 ajunge în orașul american Florida, Haley (Kaya Scodelario) nu ia în considerare ordinele de evacuare date de autorități și pleacă să-l găsească pe tatăl ei (Barry Pepper), care a dispărut. După ce l-au găsit rănit grav în subsolul casei sale, cei doi sunt prinși de inundația care acoperă rapid terenul. Practic fără timp pentru a scăpa de furtuna furibundă, Haley și tatăl său descoperă că nivelul creșterii apei este cea mai mică dintre problemele lor.

A young woman, while attempting to save her father during a category 5 hurricane, finds herself trapped in a flooding house and must fight for her life against alligators.

Server 1

Server 2

Filmul Crawl (2019), se lanseaza in 29 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor horror. Vizioneaza film-ul Crawl online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here