Canaletto & the Art of Venice online subtitrat

0
164

Canaletto & the Art of Venice online subtitrat. Filmul este o călătorie imersivă în viața și arta celebrului pictor peisagist din Veneția. Niciun artist nu surprinde mai bine esența și atractivitatea Veneției mai mult ca Giovanni Antonio Canal, cunoscut mai degrabă drept Canaletto. Remarcabila grupare de peste 200 de picturi, desene și reproduceri, de la expoziția The Queen’s Gallery, Buckingham Palace, care stă la baza filmului, oferă o perspectivă de neegalat asupra măiestriei lui Canaletto și a contemporanilor săi, și asupra orașului pe care l-a surprins. Filmul oferă de asemenea șansa de a intra în interiorul a două rezidențe regale – Palatul Buckingham și Castelul Windsor – pentru a afla mai multe despre artist și Joseph Smith, omul care i-a făcut cunoscută Marea Britanie lui Canaletto. Canaletto & the Art of Venice online subtitrat

Cinefilii se vor îmbarca într-un tur care îi va duce în locurile îndrăgite ale secolului al 18-lea, care au fost imortalizate de Canaletto – de la Podul Rialto la Piata San Marco, și de la Palatul Dogilor la Biserica Santi Giovanni e Paolo. Sub îndrumarea curatorilor de la Royal Collection Trust și a unor cunoscuți experți în arta venețiană, filmul nu este doar un minunat mod de a vedea expoziția, dar și o oportunitate de a cunoaște mai multe despre Canaletto și orașul care l-a inspirat.

Filmul Canaletto & the Art of Venice (2019), se lanseaza in 25 iulie 2019, si face parte din categoria filmelor documentar. Vizioneaza film-ul Canaletto & the Art of Venice online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here