Arest online subtitrat

0
168

Arest online subtitrat. În august 1983, arhitectul Dinu Neagu împreună cu soția și cei doi copii, un băiețel și o fetiță, sunt pe o plajă de nudiști din apropierea unei zone industriale. Dintr-o mașină coboară doi securiști, care îl iau la București pentru o declarație despre care nu-i oferă prea multe detalii. Filmul continuă în arestul miliției, unde arhitectul Neagu este închis în aceeași cameră cu Vali, deținut de drept comun, folosit ca torționar de către securitate în schimbul unor favoruri. Lucrurile capătă o întorsătură din ce în ce mai absurdă de la o zi la alta. Arest online subtitrat

In August 1983, architect Dinu Neagu together with his wife and two children, a boy and a girl, are on a beach of nudists near an industrial area. He is arrested and taken to Bucharest police office, where he is imprisoned in a cell together with Vali, a collaborator of the Security Service.

Filmul Arest (2019), se lanseaza in 25 iulie 2019, si face parte din categoria filmelor drama. Vizioneaza film-ul Arest online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here